* BEST Hovedside
* BEST Headhunting
* BEST Coaching
* BEST Career Transition
* BEST Karriere
* Rådgivere
* Referanser
* Nyttige innlegg/lenker
* Kontakt oss
* Tips en venn
* BEST Ordtak
* BEST Newspaper
* Informasjon

 

I coachingprosessen deltar rådgivere i teams, som har gode kunnskaper om coaching fra deres formelle bakgrunn. Vi velger de beste coacherene til å bistå kunden i prosessen for utvikling. Det være seg coaching i teams, gruppe eller en-til-en coaching.

”Flere kloke hoder sammen” gir kunden den ”riktige coachen”, hvor vi vet at kjemi stemmer overens med den, gruppen eller teamet som skal coaches, noe som er viktig for positiv utvikling.

Vi vet det er nødvendig med en systematisk prosess for å oppnå best mulig resultat i coachingprosessen. Den beste prosessen for oss, for å få det beste resultat, kjennetegnes av metodikken vi bruker. Vår metodikk er tuftet på fire grunnsteiner: - Kunden er kreativ, ressurssterk og hel. Coaching omhandler hele kundens liv; både jobb og privat. Agendaen kommer fra kunden. Relasjonen er et formelt samarbeid. -

Ut fra dette er det nødvendig med et tett samarbeid med teamet, gruppen eller personen over en viss tid.

Kunden skal vite at BEST har lang og allsidig erfaring og kunnskap i utvikling av mennesker. Dette relaterer seg både til praktisk erfaring og kunnskap fra tidligere ansettelsesforhold, samt gjennom flere års rådgivningsvirksomhet. Som seniorrådgivere er det trygt for kunden å gå i partnerskap med BEST.

Om du synes det du nå har lest virker interessant og ønsker ytterligere informasjon eller en nærmere presentasjon er ønskelig, ring eller send oss en mail.

Nedenfor kan du ”klikke” deg inn på ”BEST Coaching”, en kortfattet presentasjon.

Se presentasjonen om BEST Coaching her

 

 

 

 
 

BEST Consulting Group, Micheletsvei 17 A, N-1366 Lysaker, Norway.
Phone +47 930 049 52. E-mail best@best-consult.no

BEST Consulting Group USA, 21 Neptun Rd, Marblehead, Boston, MA 01945, USA.
Phone:+1 (617) 510-4086. E-mail: petter@best-consult.no