* BEST Hovedside
* BEST Strategi
* BEST Org. utvikling
* BEST Executive Search
* BEST Coaching
* BEST Karriere
* Rådgivere
* Referanser
* Nyttige innlegg/lenker
* Kontakt oss
* Tips en venn
* BEST Ordtak
* BEST Newspaper

 

 

 

 

*Informasjon

10.09-2006 - HegnarOnline

Artikkel av Carine Møller Mortensen
Bruker bestemors metode
Norge skriker etter ingeniører. Konsulentene i Best Consulting Group lover å finne dem, med bruk av utradisjonelle metoder.
- Markedet er støvsuget for ingeniører i Norge. Derfor henter vi dem også i utlandet, sier partner Nina M. Etholm-Idsøe i Best Consulting Group til Finansavisen.
De syv konsulenene i selskapet har fokus på oppfølging. De henter ingeniører fra en base med mellom 3.000 og 4.000 ingeniører fra Norge, Sverige, Tyskland, USA og Canada.

Best Consulting Group bruker blant annet hodejegeres CV-databaser, selskapers nøkkelpersoner og internasjonale søkenettverk for å skaffe kandidater.

- Jeg bruker konseptet til bestemor. Hun sa alltid at jeg måtte gi noe før jeg kunne få noe. Det betyr at jeg satser på dem som setter pris på meg, og blir introdusert i deres nettverk. De resterende 90 prosentene gir jeg blaffen i, sier Etholm-Idsøe til avisen.

Hodejeger-firmaet jobber utradisjonelt også her hjemme i Norge.

- Vi kan ikke gå god for folk vi ikke kjenner. Og vår oppfatning er at vi blir bedre kjent når vi beveger oss ute i naturen. Kontorvegger fungerer som stengsler. Våre kandidater må belage seg på å bli med en tur nær sjøen eller i skogen.

 

23.03-2006 - Franchise
Franchise er verdens raskest voksende forretningskonsept. Om du ønsker nærmere informasjon, klikk her.

12.05-2005
Vår partner Nina M. Etholm-Idsøe var en av foredragsholderene under styrelederprisutdeling 2005. Her er hennes pp-presentasjon.

 

 
 

BEST Consulting Group, Micheletsvei 17 A, N-1366 Lysaker, Norway.
Phone +47 930 049 52. E-mail best@best-consult.no

BEST Consulting Group USA, 21 Neptun Rd, Marblehead, Boston, MA 01945, USA.
Phone:+1 (617) 510-4086. E-mail: petter@best-consult.no