* BEST Hovedside
* BEST Headhunting
* BEST Coaching
* BEST Career Transition
* BEST Karriere
* Rådgivere
* Referanser
* Nyttige innlegg/lenker
* Kontakt oss
* Tips en venn
* BEST Ordtak
* BEST Newspaper
* Informasjon

 

 

*BEST Headhunting

Executive Search og Annonsert søk ble etablert i 1985. Disse 20 årene har gitt oss verdifull erfaring og solid bransjeekspertise innenfor de fleste nisjer i markedet som telekommunikasjon, IT, høyteknologi, media, produksjonsbedrifter, handel, olje, gass, energi, tjenesteyting, bank, forsikring, finans og offentlig forvaltning.

Vi er stolte av referansene våre, og oppfordrer nye kunder til å be om referanselister i forkant av et rekrutteringsoppdrag.

Rekruttering av talenter er utført for børsnoterte selskaper, mellomstore- og små selskaper - i hele "verdikjeden" FoU, Produksjon, Markedsføring, Salg, Økonomi, HR/OU og Ledelse. Spesialister, linjeledere og toppledere.

Vi følger de strenge etiske normer og regler for profesjonell forretningspraksis gitt av Association of Executive Search Consultants.

Vår databank består av ca 20 000 dyktige kandidater fra norsk næringsliv. Databanken er utviklet gjennom en periode på 20 år og fremstår i dag som effektiv, hurtig og kvalitativ BEST dekker også Skandinavia, Europa og USA med tilsvarende store databaser..

I utlandet samarbeider vi med flere renommerte searchselskaper. Samarbeidet fører ikke bare til oppdrag i Norge og utlandet, men også til verdifull kompetanseoverføring og erfaringsgrunnlag for videreutvikling.

Kandidatene følges opp kontinuerlig i et aktivt samarbeide i 12 måneder etter ansettelse. Vi garanterer for kandidatens menneskelige- og faglige kvalifikasjoner i denne perioden. Oppfølging inkluderer også et Professional Coaching Programme for kandidaten. Kvalitetssikring over en så lang periode er nødvendig, for satt på spissen: ”Det tar et år å bli kjent med hverandre”. Både kandidat og kunde skal ha tatt en riktig beslutning! Vi ønsker å gi en bedre service enn forventet. Se på presentasjon om BEST Headhunting her.

Honorarstruktur baseres på arten av oppdraget, vanskelighetsgrad og anvendt tid i prosjektet - til fast pris.

Rekrutteringsprosessen er nærmere beskrevet under ”Slik velger BEST dine talenter” på side 4 i presentasjonen BEST Executive Searh.

Mye av suksessen ligger i et godt forarbeide med kunden, gjennomføring av en disiplinert prosess, at det investeres rikelig med tid i prosessen til researcharbeide og et godt nært samarbeide med begge parter i etterarbeidet etter ansettelsen.

Før du henvender deg til et av de store searchselskapene, som du kanskje har benyttet tidligere, har du kanskje lyst til å vurdere hvordan vi kan løse ditt rekrutteringsbehov raskere, rimeligere og med garanterte resultater.

Velkommen skal du være!

NB Du er velkommen til å sende oss ditt CV, for vurdering til våre til enhver tid pågående prosjekter, til best@best-consult.no
Mange takk.

 

 

 

   
 
 

BEST Consulting Group, Micheletsvei 17 A, N-1366 Lysaker, Norway.
Phone +47 930 049 52. E-mail best@best-consult.no

BEST Consulting Group USA, 21 Neptun Rd, Marblehead, Boston, MA 01945, USA.
Phone:+1 (617) 510-4086. E-mail: petter@best-consult.no