* BEST Hovedside
* BEST Strategi
* BEST Org. utvikling
* BEST Executive Search
* BEST Coaching
* BEST Karriere
* Rådgivere
* Referanser
* Nyttige innlegg/lenker
* Kontakt oss
* Tips en venn
* BEST Ordtak
* BEST Newspaper

 

 

I strategi- og forretningsprosessene deltar rådgivere i teams som har gode kunnskaper om utvikling av prosessene og eventuelt kundens markeds- og forretningsområde. Vi velger de beste rådgivere til å bistå i strategi- og forretningsprosessen, der teamet er resultatansvarlig. "Flere kloke hoder sammen" gir bedre resultater for forretningsprosjektene og dermed for kundene. Det gjelder både for utvikling av en forretningsplan, visjon, verdier, strategier og mål.

Vi vet at det er nødvendig med en systematisk prosess for å oppnå best mulig resultat i en strategi- og forretningsprosess. Den beste prosessen for oss, for å få det beste resultatet, kjennetegnes av struktur og samarbeid, samt nødvendige sjekkpunkter for å avklare prosessens utvikling. Det er derfor nødvendig med et tett samarbeid med ledelse, og eventuelt styret, i en strategi- og forretningsprosess.

Kundene skal vite at BEST har lang og allsidig erfaring og kunnskap i utvikling av strategi- og forretningsprosesser. Dette relaterer seg både til praktisk erfaring og kunnskap fra tidligere ansettelsesforhold,
og gjennom flere års rådgivingsvirksomhet. Det er trygt for kundene å gå i partnerskap med BEST.

Om du synes det du nå har lest virker interessant, og ytterligere informasjon eller en nærmere presentasjon er ønskelig, ring eller send oss en mail.

Nedenfor kan du "klikke" deg inn på "BEST Strategi- og forretningsutvikling", en kortfattet presentasjon.

Se presentasjonen om BEST Strategi- og forretningsutvikling her.

 

 
 

BEST Consulting Group, Micheletsvei 17 A, N-1366 Lysaker, Norway.
Phone +47 930 049 52. E-mail best@best-consult.no

BEST Consulting Group USA, 21 Neptun Rd, Marblehead, Boston, MA 01945, USA.
Phone:+1 (617) 510-4086. E-mail: petter@best-consult.no